Om Orpose

Orpose Group AB grundades i slutet av december 2019 i Jönköping. Orpose är en tjänst som är till för att hjälpa människor hitta den bästa produkten för just dem. Idén bakom Orpose kom ifrån svårheten med att hitta information om teknikprodukter samt tröttheten med att alla jämförelsesidor endast jämför priset. Billigast är inte alltid bäst. Rätt produkt för dig med bäst kvalité och prestanda till lägst pris är bäst. Att välja mellan flera alternativ kan vara väldigt svårt och inte minst när man inte är specialiserad inom ett ämne. Därför lanserades Orpose, som en objektiv produktmatchningssida med visionen om att göra internetköp av teknikprodukter lätt för hela allmänheten.

Varför välja oss?

Vid ett normalt köp påverkas man av flera olika faktorer. Alla har olika preferenser, budgetar och olika stora intressen för att handla. Men en sak har vi alla gemensamt; vi vill hitta den bästa produkten för det bästa priset. Det är precis varför Orpose skapades, för att hjälpa dig hitta den.

Genom att använda sig av de inställningarna du väljer tar vår matchningsalgoritm fram produkter som passar just dig. Men till skillnad från andra jämförelsesidor ger vi dig inte bara de billigaste produkterna, för vi alla vet att det billigaste inte alltid är bäst. Utan vi matchar flera olika punkter när vi låter vår matchningsalgoritm hitta de objektivt bästa produkterna för just dig.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Var först med att få reda på de senaste nyheterna från Orpose

I och med att jag prenumererar samtycker jag till Orpose's policy om nyhetsbrev