HemNyheter
Hem
Nyheter

Hur fungerar matchningen?

Matchningen är ett system som använder sig av objektiv fakta och information om produkter för att sedan räkna ut vilka produkter som är bäst baserat på ett antal val. Efter att du har valt dina inställningar (exempelvis användningsområde, budget och prioriteter) kommer matchningssystemet att använda sig av detta för räkna ut de bäst passande produkterna. På så sätt kan du få en objektiv lista på de mest passande produkterna individuellt skapat för just dig och vad du söker. Matchningssystemet har med hjälp av information från återförsäljare, benchmarks, experttester samt specialister tränats på tusentals av produkten i tiotusentals scenarion för att sedan förbättras med feedback från användare.

Hur uppdateras priset?

Uppdateringen sker av automatiserade system åtminstone en gång varje dag. Orpose garanterar dock inte korrektheten i priset som visas. Detta för att priset kanske ej har hunnit uppdaterats av oss.

Vilka återförsäljare lägger ni till?

Vi på Orpose har en försiktighetsprincip när det kommer till vilka återförsäljare som läggs till på sidan. Vilka som kommer med väljs utefter ett flertal parametrar men bygger främst på hur populär och trovärdig återförsäljaren är samt hur låga priser den har. Detta gör vi för att det ska vara så hög kvalité som möjligt på återförsäljarna på Orpose samtidigt som vi ska göra det enkelt för dig som användare att prisjämföra. Vi lägger till återförsäljare oavsett om vi får ersättning från dem eller inte. De återförsäljare som har sin logga på produktsidan (prisjämförelsesidan) är de vi får ersättning från. Fler återförsäljare läggs kontinuerligt till på Orpose.

Säljer ni egna produkter?

Nej, alla produkter som vi matchar dig med är produkter som andra tillverkare och återförsäljare har tillverkat och säljer. Vi på Orpose tillverkar inga produkter och vi säljer inte heller några produkter. Efter matchning skickar vi vidare dig till olika återförsäljare där produkten kan köpas. Därmed sker alla köpeavtal och andra avtal mellan dig och återförsäljaren, och vi ansvarar eller garanterar inget som händer där.

Vilken återförsäljare syns högst upp på en produktsida?

På produktsidan (prisjämförelsesidan) listar vi de återförsäljare som säljer den valda produkten. Återförsäljarna rangordnas i första hand efter pris, där den med lägst pris kommer högst upp i listan. Ifall det finns flera med samma pris rangordnas de i slumpmässig ordning.

Visas priser inklusive eller exklusive moms?

Om inget annat skrivs visas alla priser inklusive moms.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Var först med att få reda på de senaste nyheterna från Orpose

I och med att jag prenumererar samtycker jag till Orpose's policy om nyhetsbrev