HemNyheter
Hem
Nyheter

Välkommen MediaMarkt, Proshop & ComputerSalg m.m.

Av Orpose-teamet, 2021-03-12

Vi hälsar nu återförsäljarna MediaMarkt, ComputerSalg, Teknikproffset, Ginza och Proshop välkomna till Orpose. De nykomna återförsäljarna är nu tillgängliga som köpval hos diverse produkter.

Fler återförsäljare
I och med de nykomna återförsäljarna MediaMarkt, ComputerSalg, Teknikproffset, Ginza och Proshop har vi nu tio av Sveriges största återförsäljare av teknik som köpalternativ på Orpose. I praktiken innebär detta för dig som användare att du lättare kan välja att köpa din matchade produkt från just ditt favoritställe. Ökat antal återförsäljare innebär även att det blir lättare att prisjämföra och hitta varifrån du kan köpa produkten billigast

Fler återförsäljare medföljer även att antalet produkter på Orpose har ökat. Vi har därmed nått och passerat milstolpen över 1000 produkter. Detta tror vi kommer innebära ett mer än bra underlag för dig att hitta rätt produkt.

Ytterligare ett resultat från ökningen av antal återförsäljare är att vi får mer information och parametrar till varje produkt. Det vill säga matchningen har blivit bättre och mer detaljerad.

Vilka återförsäljare vi lägger till
På Orpose har vi en försiktighetsprincip gällande vilka återförsäljare vi lägger till. Vilka återförsäljare som läggs till bestäms genom en sammanställning mellan hur populära, trovärdiga återförsäljarna är samt hur låga priser de har. Detta gör vi för att det ska vara så hög kvalité som möjligt på återförsäljarna på Orpose samtidigt som vi ska göra det enkelt för dig som användare att prisjämföra. För mer information se FAQ.

Framtiden
Vi kommer kontinuerligt att undersöka relevanta återförsäljare och lägga till dem allt eftersom. Ifall du har några förslag på fler återförsäljare som du anser att vi bör ta med kan du kontakta oss här: contact@orpose.com.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Var först med att få reda på de senaste nyheterna från Orpose

I och med att jag prenumererar samtycker jag till Orpose's policy om nyhetsbrev