HemNyheter
Hem
Nyheter

Uppdaterad design: ny matchningssida!

Av Orpose-teamet, 2021-03-28

Matchningsinställningarna och resultaten har nu delats upp i två separata sidor vilket har medfört ett antal stora fördelar, främst gällande antal val och information.

Fler inställningar
I och med att inställningarna har flyttat till en egen sida har det möjliggjort för att lägga till fler inställningar. Exempelvis har det tillkommit ett antal nya användningsområden vilket vi hoppas kommer göra det lättare för dig att välja mer specifikt vad du faktiskt vill använda produkten till. Bland annat har användningsområdena fotoredigering, datavetenskap, musikproduktion och rita / måla tillkommit. Utöver fler val inom en viss grupp av inställningar har även nya grupper tillkommit. Operativsystem och exkludering (för att kunna utesluta egenskaper från matchningen som man inte tycker är viktiga) är exempel på nya grupper av inställningar som nu finns tillgängliga.

Mer & bättre information
En essentiell sak för att lättare kunna förmedla vad vi menar med ett viss val är informationen som vi ger ut om det berörda valet. Därför har vi nu även ökat mängden information om ett val för att ge bättre förklaringar om dessa. Det har även tillkommit reaktiv information som ska hjälpa dig göra val i matchningen, till exempel har vi nu ett flertal system som meddelar om olika val inte passar med varandra, allt för att underlätta för dig som användare att hitta rätt produkt för dig.

Informationen på resultatsidan har också förbättrats. Över resultaten kommer du nu att få en kort sammanfattning av vad matchningsystemet har letat efter för att lättare få en förståelse för de produkter som kommer upp. Själva produkterna har även fått egna korta texter som ska hjälpa dig särskilja mellan dina olika toppresultat och därmed göra det enklare för dig att avgöra vilken av dem du vill köpa.

Flervals-matchning
Till sist har matchningen även börjat stödja flervals-matchning, det vill säga du kan nu välja flera val inom samma grupp av inställningar. Det kanske är så att du använder den bärbara datorn till flera olika saker och därmed vill välja flera användningsområden eller att du vill prioritera flera prioriteter. Detta är nu möjligt.

Vi är övertygade att denna förändring ska göra det lättare för dig att använda dig av Orpose och hitta den bärbara dator som passar dig allra bäst.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Var först med att få reda på de senaste nyheterna från Orpose

I och med att jag prenumererar samtycker jag till Orpose's policy om nyhetsbrev