HemNyheter
Hem
Nyheter

Nya preferenser & val i matchningen

Av Orpose-teamet, 2021-04-22

Storlek och användare har nu lagts till som grupper av matchningsval.

Storlek
Vid köp av produkt är storlek bland de viktigaste parametrarna för många personer. Vissa vill ha en liten dator medan andra vill ha en med stor skärm. Mindre skärmstorlek på den bärbara datorn är av stor betydelse för portabiliteten men en större skärm innebär ofta mer produktivitet och bättre upplevelse vid exempelvis spelande eller filmtittande. Hur stor skärmen ska vara är helt enkelt väldigt individuellt och mycket viktigt. Storlek-matchning har nu därav lagts till.

Användare
I vissa fall är det nödvändigt att produkten ska vara anpassad till en särskild ålder eller grupp av användare. Studenters beteende och användning skiljer sig åt från exempelvis ett barns eller någon som arbetar. Därmed kommer nu möjligheten att välja ålder eller användare i matchningen. Användare, med bland annat valen barn, högskolestudent, hobbyist och arbete kommer tillkomma för bärbara datorer.

Vi hoppas att dessa nya inställningar ska göra det lättare för dig att hitta rätt bärbar dator och göra det möjligt att välja mer detaljerat än tidigare möjligt. Om du har några förslag på ytterligare inställningar vi bör lägga till kan du kontakta oss här: contact@orpose.com.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Var först med att få reda på de senaste nyheterna från Orpose

I och med att jag prenumererar samtycker jag till Orpose's policy om nyhetsbrev