HemNyheter
Hem
Nyheter

Mer information om matchning

Av Orpose-teamet, 2021-05-21

På resultatsidan kommer det nu finnas diverse information om matchningen för att ge mer förståelse för matchningen och vad den gör.

På resultatsidan lägger vi nu till ett avsnitt för mer information, vilket finns tillgängligt uppe i högra hörnet om du är inne via en dator och under rubriken på mobilversionen. Under denna fliken kan du ta del av hur produkterna jämför sig mot varandra, vad matchningen letade efter, parametrar användna av matchningen, matchningens godkända produkter och kategorins återförsäljare.

Hur produkterna jämför sig mot varandra, visar hur bra dina toppresultat är jämfört med varandra och genomsnittet. Vad matchningen letade efter beskriver vilka egenskaper matchningen letade efter och vad matchningen ansåg vara viktigt medan parametrar användna av matchningen listar upp alla specifikationer och annan information matchningen använder sig av i den valda kategorin. Matchningens godkända produkter visar hur många av produkterna som var tillräckligt bra för dina val samt totala antalet produkter. Denna kategorins återförsäljare visar som namnet föreslår vilka återförsäljare vi har i den valda kategorin.

Med denna informationen ger vi en större inblick in i matchningssystemet och hoppas att du kan ta del av information som du anser är relevant och intressant. Så glöm inte att kolla in mer info nästa gång du matchar och kommer till resultaten.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Var först med att få reda på de senaste nyheterna från Orpose

I och med att jag prenumererar samtycker jag till Orpose's policy om nyhetsbrev