HemNyheter
Hem
Nyheter

Uppdaterad produktsida

Av Orpose-teamet, 2021-06-02

Vi har nu genomfört en omfattande förbättring av produktsidan vilket resulterade i en uppdelning till en informationssida och en jämförelsesida.

Informationssidan
När man går in på en produkt på resultatsidan tar man sig nu till informationssidan. Informationssidan är till för att fungera som en genomgång eller presentation av produkten, dess fördelar och nackdelar samt varför matchningen ansåg att produkten var ett toppresultat. På denna sidan kan du läsa information om olika aspekter av produkten, exempelvis om prestandan, tillverkaren och skärmen.

Genom att antingen läsa kort information på paneler eller gå in och läsa detaljerat om varje aspekt kan du få all den information du vill ha för att bli bättre bekant med produkten. Texterna beskriver bland annat produktens specifikationer, hur bra dessa är jämfört med andra produkter, samt förklarar vad olika parametrar är för något och hur viktiga de är för dina inställningar.

Till detta tillkommer grafer och olika illustrationer för att förtydliga och exemplifiera ännu bättre. Det gör det även möjligt för dig att jämföra produktens aspekter mot övriga produkter i topplistan och genomsnittet.

Jämförelsesidan
När du har tagit del av den information om produkten som du vill veta kan du smidigt ta dig vidare till jämförelsesidan. Här kan du se återförsäljare upplistade så att du smidigt ska kunna prisjämföra. Vi har även graf för lägst pris över tid så du kan se hur priset har ändrat sig. Helt enkelt den optimala prisjämförelsen. När du är redo har du möjligheten att ta dig direkt till återförsäljaren för att köpa produkten.

Med denna uppdelning av produktsidan hoppas vi att du enkelt och underhållande ska kunna lära dig om produkterna du matchar med och även att du ska kunna jämföra var den går att köpa billigast, att din upplevelse på Orpose ska bli ännu bättre helt enkelt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Var först med att få reda på de senaste nyheterna från Orpose

I och med att jag prenumererar samtycker jag till Orpose's policy om nyhetsbrev