Hur fungerar det?

Orpose är en tjänst som är till för att hjälpa människor hitta den bästa produkten för just dem. Genom att använda sig av en objektiv algoritm som använder data om produkterna är vi övertygade att vi kan hjälpa människor göra bättre beslut vid köp. Här förklarar vi hur Orpose fungerar och vad du som användare kan göra för att hitta den perfekta produkten för dig.

Börja med att välja primärt användningsområde, det vill säga vad produkten främst ska användas till. Därefter kan du välja ett sekundärt användningsområde. Du kan även välja en prioritet, det vill säga en egenskap som du tycker är extra viktig för produkten du söker. Om du önskar kan du även välja att filtrera efter saker såsom storlek eller pris.

Medan du gör dessa val räknar vår algoritm automatiskt ut vilka produkter som passar dig bäst. Produkter som matchar dina val kommer att komma upp till höger om matchnings-inställningarna. Vid varje val du gör uppdateras listan av resultat för att passa din nya profil.

Först i listan kommer det högst matchade alternativet för dig, den produkt som är bäst för vad du söker. Därefter kommer bästa alternativet till ett skapligt pris samt bästa budgetalternativet ifall dessa existerar. Listan fortsätter sedan med ett antal toppalternativ, exempelvis topp alternativet för en viss storlek eller variation av användning hos det användningsområdet du valde. På resterande platser på listan kommer alternativ till den högst matchade produkten i fallande ordning av hur väl de passar det du söker. Om du vill är det möjligt att ändra sortering av listan till “lägst pris” eller “matchning” istället för standard som är “rekommenderad” (den rangordningen som förklarades)

Genom att gå igenom denna listan kan du själv välja vilken produkt som du vill gå vidare med. Väl inne på produktsidan kan du granska information om produkten samt titta på produktbilder. Välj vilken återförsäljare du vill köpa produkten hos samt färg (om det finns flera färgval) och sedan kan du köpa produkten hos den valde återförsäljarens hemsida.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Var först med att få reda på de senaste nyheterna från Orpose

I och med att jag prenumererar samtycker jag till Orpose's policy om nyhetsbrev